AANMELDTERMIJN ZONNEPANELENACTIE HEEMSKERK VERLENGD!

Verlenging tot 30 juni 2020

Vorige week wezen we als EcoHeemskerk in de Heemskerkse Courant huiseigenaren er nog op dat ze zich nog t.m. 30 maart konden aanmelden voor de zonnepanelenactie van de gemeente Heemskerk. Inmiddels is duidelijk geworden dat vanwege de corona-crisis de aanmeldtermijn voor deze actie is verlengd tot eind juni! Er is dus nog alle tijd om te besluiten om via deze aantrekkelijke actie je woning veel duurzamer te maken! Voor meer informatie, zie onze actiepagina.

De gemeente Heemskerk heeft hierover ook een persbericht uitgegeven. Daaruit blijkt ook dat de werkwijze van de installateurs wel wat anders wordt door de corona-crisis. Zo worden nieuwe huisbezoeken voor een offerte pas na 6 april ingepland. Huisbezoeken die al gepland waren, worden door de adviseur zelfstandig uitgevoerd en het overleg met de bewoner vindt telefonisch plaats. U kunt er ook voor kiezen alvast een indicatieve offerte ontvangen op basis van een luchtfoto. Het gehele persbericht vindt u HIER.