Mobiele showroom (afgelast)

Weekmarkt Heemskerk

Mobiele Showroom Energiezuinig Wonen: je kunt er van alles te weten komen over hoe je thuis op je energieverbruik kunt besparen. Bijv. met kleine maatregelen, zoals het aanbrengen van tochtstrips of het slimmer gebruiken van de verwarming. Maar ook door het aanbrengen van vloer- of spouwmuurisolatie, of door zonnepanelen te plaatsen op je dak.

Broekpolder

Weekmarkt Heemskerk

EnergieCafe Duurzame energie (afgelast ivm corona)

Heemskerkse Bibliotheek Maerten van Heemskerckplein 3, Heemskerk