Gratis bespaarbox

In het kader van de energie besparings regeling van de gemeente Heemskerk kunnen wij als Heemskerkse Energie Cooperatie een kosteloos online isolatie advies aanbieden, via videobellen. Een energie coach van EcoHeemskerk zal u dan via een videobel-sessie (Zoom) helpen met het invullen van de energie-softwaretool van duurzaambouwloket. Hieruit volgt een advies voor de verduurzaming van uw huis. Na deze sessie kunt u een gratis energie-bespaarbox ontvangen, met handige energie-bespaar hulpmiddelen.

Wilt u alleen de gratis energiebespaarbox en geen gebruik maken van het gratis isolatie advies? Dat kan ook, tijdens de aanvraag vult u dan bij energie-advies de keuze “NEE” in.

Wilt u een Energie-coach en/of de gratis energie-bespaarbox, ga dan naar onze VideoSpeedscan pagina

De bespaarboxen zijn:

Bespaarbox-A

Universele deurdranger; LED-Lamp E27 Dimbaar; Schuimrubbertochtstrip; Analoge tijdschakelaar; Enkele doorvoerstekker; Radiator ontluchter; Radiatorfolie;

Bespaarbox-B

PIR Sensor; Doordrukstekker; Tijdschakelaar; Twee waterbespaarders; Dimbare LED-Lamp E27; Dimbare LED-Lamp GU10