Bespaaractie

Om u op weg te helpen om minder energie te gebruiken biedt EcoHeemskerk u in samenwerking met de gemeente Heemskerk een gratis besparingspakket en advies aan.

U vindt meer informatie onderaan deze pagina.

Maak uw keuze:

Ik wil dit gratis besparingspakket ontvangen:

Ik wil gratis advies over:
We nemen contact met u op over de verstrekking van het pakket en het advies.

Uw gegevens:

Ik ben:

Mijn gegevens:

Door het invullen van dit formulier geeft u de gemeente Heemskerk, ECOHeemskerk en het Duurzaam Bouwloket toestemming om uw gegevens te verwerken in de administratie. U ontvangt mail met informatie over duurzame energie, woningisolatie, subsidiemogelijkheden en eventuele andere informatie over het project Duurzamer Wonen.

De regeling waardoor dit aanbod beschikbaar komt is de RREW, de regeling reductie energiegebruik woningen. U kunt maximaal 1x deelnemen aan deze regeling.

Meer Informatie

In samenwerking met de gemeente Heemskerk biedt Eco Heemskerk u een besparingspakket aan. Doelstelling is om u op weg te helpen om minder energie te gebruiken. Dit doen wij door u te adviseren en door u artikelen te verstrekken die daarbij helpen.

De pakketten

U heeft de keuze uit 4 pakketten:

Indien u een ‘slimme meter’ heeft kunt u het gebruik meten. Met dit inzicht kunt u uw energieverbruik verminderen en uw energierekening omlaag brengen.

 

Door de ventilator wordt er meer warme lucht uit uw radiator gehaald. Daardoor voelt het al gauw lekker warm aan. De cv-ketel kan op een lagere temperatuur werken en dat bespaart veel gas.

Met één druk op de knop worden uw apparaten uitgeschakeld. Bijvoorbeeld wanneer er wordt geslapen of van huis weg wordt gegaan. Een apparaat afzonderlijk aan en uit zetten kan ook. Hiervoor kan de afstandsbediening
worden gebruikt.

Het advies

We hebben 2 soorten advies beschikbaar:

In een half uur durend advies gesprek worden 24 mogelijkheden doorgenomen om energie in uw woning te besparen.

In een half uur durend advies gesprek worden de mogelijkheden doorgenomen om de isolatie van uw woning aan te passen.

We bellen om een afspraak te maken.