VideoSpeedscan

(Uitleg zie verder)

Het video-energiebespaargesprek is een corona-veilige manier voor alle particuliere huiseigenaren in Heemskerk om geholpen te worden om een eerste (of volgende) stap te zetten in de verduurzaming van hun woning. Samen met een speciaal getrainde Energiecoach van EcoHeemskerk wordt middels uw inbreng aan de hand van 20 vragen (bouwkundige staat van de woning?, welke verduurzamingsstappen zijn al gezet?, wat is het gas- en elektriciteitsverbruik?, enz.) en intelligente software van DuurzaamBouwLoket een analyse gemaakt van uw woning. Het resultaat is een rapport met daarin een stappenplan – inclusief een indicatie van de besparing op m.n. uw gasverbruik – voor de (verdere) verduurzaming van uw woning, die u ook per e-mail ontvangt. 

Dit video-gesprek – dat ongeveer 2 tot 3 kwartier duurt – is een vereenvoudigde versie van de ENERGIESCAN. Vandaar ook de benaming Video-speedscan. 

Als u zich hieronder aanmeldt voor zo’n video-speedscan, dan neemt een Energiecoach vervolgens contact met u op voor een definitieve video-afspraak. EcoHeemskerk heeft daarvoor een gemakkelijk werkend programmaatje, dat op iedere PC, laptop, tablet of smartphone werkt. U krijgt van tevoren een e-mail hoe een en ander werkt en welke gegevens u in het gesprek bij de hand moet hebben. 


De prijs van zo’n video-speedscan is: 25 euro voor leden en 50 euro voor niet-leden, maar momenteel geeft de gemeente Heemskerk een subsidie zodat PER WOONADRES 1 VAN DE DIENSTEN VAN ONZE ENERGIECOACHES GRATIS is; voor de voorwaarden, zie de pagina PRIJSLIJST op deze website. Tevens ontvangt u na een uitgevoerde video-speedscan een GRATIS energiebespaarbox ter waarde van 35 euro; voor meer informatie over de energiebespaarbox klik HIER.