VideoSpeedscan

Opgeven voor een videospeedscan gaat via onderstaand formulier. (Uitleg zie verder)
Een energiecoach neemt na versturen contact met je op voor een definitieve video-afspraak.

(Als u deelgenomen heeft aan zo’n video-energiebespaargesprek, ontvangt u nu ook
een GRATIS doos met eenvoudige energiebesparende zaken zoals tochtstrips en
radiatorfolie; deze wordt thuisgestuurd.)

Als u uitsluitend de energie-bespaarbox wilt ontvangen kan dat ook met onderstaand formulier.

SPEEDSCAN DUURZAAMHEID EIGEN WONING NU OOK VIA VIDEOBELLEN

JA, IK WIL MIJ AANMELDEN VOOR EEN SPEEDSCAN VOOR DE VERDUURZAMING VAN MIJN WONING (naar invulformulier)
Zo’n video-energiebespaargesprek wordt door de gemeente Heemskerk gratis aan alle particuliere huiseigenaren aangeboden om een eerste (of volgende) stap te zetten in de verduurzaming van hun woning.

Samen met een energiecoach van EcoHeemskerk wordt middels uw inbreng (status van de woning, welke verduurzamingsstappen zijn al gezet, wat is het gas- en elektriciteitsverbruik) en intelligente software van DuurzaamBouwloket een analyse gemaakt van uw woning.

Het resultaat is een rapport met daarin een stappenplan – inclusief een indicatie van de besparing op uw gasverbruik – voor de (verdere) verduurzaming van uw woning, die u per e-mail ontvangt.

Vanwege de corona-crisis kan deze speedscan momenteel niet in persoon plaatsvinden, maar als alternatief bieden wij nu ook videobellen aan. EcoHeemskerk heeft daarvoor een gemakkelijk werkend programmaatje, dat op iedere PC, laptop, tablet of smartphone werkt. U krijgt van tevoren een e-mail hoe een en ander werkt.