Vraag gratis hulp van onze Energiecoach!

OM ENERGIE TE BESPAREN IN JE WONING

De speciaal opgeleide, onafhankelijke Energiecoach van EcoHeemskerk kan jou als huiseigenaar helpen om een eerste (of volgende) stap te zetten in de verduurzaming van je woning. Zo kom je meer te weten over welke maatregelen (zoals isolatie) je kunt treffen en wat die ongeveer kosten. Maar ook kom je dan te weten hoeveel de maatregelen gaan helpen voor de verlaging van je energiekosten en voor je wooncomfort.

Meestal gebruiken we daarvoor de Energiescan. Deze gaat over de gehele energiehuishouding van je woning, dus bijv. kan het advies zijn: “schaf zonnepanelen aan”, of “koop een warmtepomp”, of “koop een zuinige wasdroger”.

Gaat het specifiek over de verwarming, dan kunnen we ook een Quickscan Vervanging CV-ketel uitvoeren. Dan geven we een advies of je gewoon weer een nieuwe CV-ketel moet kopen, of toch liever een (hybride) warmtepomp.

In de winter kunnen we ook een Warmtescan maken. Dan meten we met een warmtebeeld-camera (UV-straling) op welke plekken er warmte weglekt uit je woning.

Tenslotte kan het ook zijn dat je een specifieke vraag rond energiebesparing in je woning hebt. Ook daarvoor kun je terecht bij onze Energiecoaches.

De prijs van de scans is normaal: 50 euro voor leden van EcoHeemskerk en 75 euro voor niet-leden, maar momenteel geeft de gemeente Heemskerk een subsidie zodat DE DIENSTEN VAN ONZE ENERGIECOACHES GRATIS ZIJN!