TIJDELIJK HOGERE SUBSIDIE VOOR ISOLATIE EIGEN HUIS

Vanaf 1 juni kun je als huiseigenaar tijdelijk gebruik maken van een verhoogde rijkssubsidie voor goede isolatie van je woning. Je woning isoleren is daarmee nu nog voordeliger. De Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) bestaat sinds september 2019 en is onderdeel van het klimaatakkoord. De subsidie is normaal 20 procent van de kosten. Maar tussen 1 juni en 31 december 2020 krijgt een woningeigenaar tijdelijk ongeveer 30 procent terug van de kosten, op voorwaarde dat je tenminste twee maatregelen uitvoert, bijv. vloerisolatie en spouwmuurisolatie! Het kabinet wil huiseigenaren in deze onzekere tijden op deze manier extra helpen bij het verduurzamen van hun woning.

Voor meer informatie en alle voorwaarden zie: https://www.rvo.nl/actueel/nieuws/tijdelijke-verhoging-subsidiebedragen-seeh 

Comments are closed.