MOBIELE SHOWROOM ENERGIEZUINIG WONEN GOED BEZOCHT

Op vrijdag 17 juli stond de gloednieuwe Mobiele Showroom Energiezuinig Wonen voor het eerst in Heemskerk. Je kunt er van alles te weten komen over hoe je thuis op je energieverbruik kunt besparen. Bijv. met kleine maatregelen, zoals het aanbrengen van tochtstrips of het slimmer gebruiken van de verwarming. Maar ook door het aanbrengen van vloer- of spouwmuurisolatie, of door zonnepanelen te plaatsen op je dak. 
De bemensing van de Showroom werd verzorgd door vrijwilligers van EcoHeemskerk en er waren die dag zo’n 70 geïnteresseerde bezoekers. We waren trots dat de officiële opening van de Showroom werd verricht door onze Heemskerkse wethouder Gaatze de Vries. Hij ontving ook de gratis energiebespaarbox om thuis stroom te besparen. 
De komende periode zal de Showroom nog een aantal keer te bezoeken zijn. Houd onze agenda in de gaten… 
Lees verder het bijgaande verslag dat vandaag verscheen in de Heemskerkse Courant. 

Comments are closed.