ZONNEPANELENACTIE HEEMSKERK DIT JAAR GROOT SUCCES

Het eindresultaat van de Heemskerkse zonnepanelen-actie van dit jaar, waar ook EcoHeemskerk aan heeft meegewerkt, is bekend! Het was een groot succes: 335 huishoudens hebben in totaal meer dan 3700 panelen laten installeren! Lees bijgaand het bericht uit de Heemskerkse Courant van deze week met meer gegevens over de afgelopen actie. 
Dat zoveel Heemskerkers zonnepanelen hebben aangeschaft, past in het landelijke beeld. Zo werd 2 maanden geleden bekend gemaakt dat ruim dertig jaar nadat het eerste huis in Nederland zonnepanelen kreeg, er nu EEN MILJOEN huizen met panelen op het dak zijn! De eerste woning met zonnepanelen stond trouwens in onze buurgemeente Castricum; zie het BERICHT VAN DE NOS.
EcoHeemskerk bedankt iedereen die aan de organisatie van de actie heeft bijgedragen, in het bijzonder de bedrijven die alle installatiewerk hebben gedaan, namelijk: Visser Elektro (Beverwijk), ZonBespaart (Heemskerk) en Greeny Bros (Uitgeest). We wensen verder alle Heemskerkers die zonnepanelen hebben aangeschaft veel plezier (bijv. een ongeveer 500 euro per jaar lagere elektriciteitsnota!) van hun installatie toe. 

Hopelijk komt er volgend jaar weer een zonnepanelen-actie in Heemskerk, met aantrekkelijke prijzen van lokale installatiebedrijven. Als u geïnteresseerd bent om dan zonnepanelen te kopen, blijf dan de berichtgeving op onze website volgen…