GRATIS ENERGIEBESPAAR-ADVIES NU VOOR ALLE HEEMSKERKSE HUISEIGENAREN

*** Gratis doos met eenvoudige energiebesparende zaken zoals tochtstrips en radiatorfolie bij deelname ***


Eerst gold het aanbod voor een gratis energiebespaar-advies van uw woning in de vorm van een video-speedscan, alleen voor de inwoners van de wijk De Die – zie ons bericht van 20 maart. Maar nu heeft de gemeente dit per 1 april mogelijk gemaakt voor alle inwoners van Heemskerk, in het kader van het project Duurzamer Wonen.

Wethouder Aad Schoorl trapt op 1 april dit project af met een video-speedscan voor zijn eigen woning. Al met kleine maatregelen, zoals het plaatsen van tochtstrips of een waterbespaarder voor de douche, kunt u immers op uw energieverbruik besparen.

Hoe werken deze kleine maatregelen? Welke grote maatregelen, zoals zonnepanelen, spouwmuurisolatie, of HR++glas, kunt u het beste in uw woning toepassen? Al uw vragen worden beantwoord tijdens dit digitale energieadvies. 
De Energiecoaches van EcoHeemskerk geven dit advies vanwege de corona-maatregelen nu dus via een video-verbinding, die werkt op iedere PC, laptop, tablet en smartphone. Het gesprek duurt ongeveer een halfuur; u krijgt aan het einde een schriftelijk rapport via e-mail.  
Als u deelneemt ontvangt u nu ook een gratis doos met eenvoudige energiebesparende zaken zoals tochtstrips en radiatorfolie. 

U kunt zich aanmelden via de deze LINK