OOK VOOR ONDERNEMERS IN HEEMSKERK EEN GRATIS ENERGIESCAN!

Erg veel aandacht gaat de laatste tijd naar de zonnepanelenactie en het video-energiebespaar-advies voor Heemskerkse particuliere huiseigenaren. Maar ook ondernemers in Heemskerk kunnen een gratis energiescan laten uitvoeren. Er bestaat immers de vereniging GreenBiz IJmond die ondernemers in onze regio begeleidt door o.a. te helpen bij het uitvoeren van alle vormen van energiebesparing en duurzame stroomopwekking. De vereniging wordt ondersteund door Omgevingsdienst IJmond.  Op 12 februari j.l. ondertekenden namelijk GreenBiz IJmond samen met provincie Noord-Holland, gemeente Heemskerk, Omgevingsdienst IJmond en ondernemers gevestigd op de Heemskerkse bedrijventerreinen De Trompet en De Houtwegen/Waterwegen de eerste GreenBiz Green Deal. Hiermee willen de partijen gezamenlijk stappen zetten om de energietransitie te versnellen naar energiepositieve bedrijventerreinen, die energie gaan opleveren: dus meer opwekken dan verbruiken! In 2020 kunnen ondernemers op deze bedrijventerreinen een gratis energiescan laten uitvoeren als zij de GreenBiz Green Deal ondertekenen. Meer informatie via: https://www.greenbizijmond.nl/nieuws/nieuwsberichten/@10393/17-ondernemers/