DUURZAME HUIZENROUTE IN HEEMSKERK

Ook in Heemskerk vindt op de zaterdagen 31 oktober en 7 november de zgn. Duurzame HuizenRoute plaats.
Op die dagen houden enkele huiseigenaren in onze gemeente open huis om te laten zien hoe zij hun huis duurzamer hebben gemaakt. Zij besparen dus veel aardgas en gebruiken veel stroom van eigen zonnepanelen.
Vandaag stond er ook een interview over de Duurzame HuizenRoute in Dagblad Kennemerland met een van de deelnemers, Frans Mulder. Hij is lid en een actieve vrijwilliger van EcoHeemskerk. Hij is zelfs helemaal “van het gas af” en het is echt de moeite waard eens bij hem thuis te gaan kijken wat er allemaal mogelijk is op het gebied van energiebesparing…

Je kunt je trouwens nog opgeven bij de Duurzame HuizenRoute als je je huis energiezuiniger hebt gemaakt en graag aan anderen wilt laten zien wat je daarvoor hebt gedaan qua isolatie, apparatuur, e.d.

Je kunt je opgeven via: https://duurzamehuizenroute.nl/.

Andere Heemskerkers roepen we op om die zaterdagen alvast in de agenda te zetten; we garanderen dat je versteld zult staan als je in het huis van een andere Heemskerker met eigen ogen ziet hoeveel energie je kunt besparen, terwijl je ook nog geld bespaart!