HOE KRIJG IK EEN OPLAADPAAL VOOR EEN ELEKTRISCHE AUTO IN M’N STRAAT?

Als EcoHeemskerk krijgen we wel eens de vraag hoe er in je eigen straat een oplaadpaal voor een elektrische auto kan komen. Het antwoord is dat je dit gewoon kunt aanvragen bij de gemeente. Belangrijkste voorwaarde voor plaatsing is dat het oplaadpunt als doel heeft om gebruikt te worden door inwoners van Heemskerk of door mensen die er werken. Voor een succesvolle aanvraag moet je ook zelf in het bezit zijn van een elektrische auto. Verder mag je geen mogelijkheid tot elektrisch laden op eigen terrein hebben. En er mag nog geen openbare oplaadpaal aanwezig zijn binnen 300 meter van je (woon/werk)adres. 
Meer informatie hierover, inclusief een kaart waarop te zien is waar op dit moment al oplaadpalen in Heemskerk staan en waar ze nog gerealiseerd gaan worden, staat op de website van de gemeente: https://www.heemskerk.nl/aanvragen-en-regelen/oplaadpunt-voor-elektrische-auto .

Comments are closed.