LAAT IN DE WINTER EEN WARMTESCAN VAN JE HUIS MAKEN!

We beschikken als EcoHeemskerk over professionele warmtecamera’s, die werken met InfraRood licht. Hiermee kunnen onze speciaal opgeleide Energiecoaches direct meten waar er warmte uit je woning ‘lekt’. Zo’n warmtescan levert namelijk plaatjes op waar je isolatie of je ventilatie niet op orde is. Dit is een nuttig hulpmiddel bij het ontdekken wat voor (extra) maatregelen je kunt nemen (zoals tochtstrips, dubbel glas of spouwmuurisolatie) en zo minder warmteverlies kunt realiseren. Hierdoor gaat je gasverbruik omlaag en bespaar je dus gelijk op je stookkosten. 
Het uitvoeren van zo’n warmtescan door de Energiecoach van EcoHeemskerk is tot 1/7/2021 GRATIS door een subsidie van de gemeente Heemskerk. Voor meer informatie over de warmtescan en over hoe je je daarvoor kunt aanmelden, klik dan HIER.

Comments are closed.