Weer zonnepanelenactie gestart in Heemskerk

Veel huiseigenaren hebben van de gemeente Heemskerk deze week EEN BRIEF over de nieuwe zonnepanelenactie ontvangen . Daarmee is de derde zonnepanelenactie in Heemskerk officieel gestart! Vanaf nu kun je je aanmelden om een (digitale) voorlichtingsavond bij te wonen, op 26 en 28 januari en op 3 maart. Ook kun je t/m 30 april een vrijblijvende offerte aanvragen, waarvoor een expert van 1 van de drie betrokken leveranciers bij je thuis de mogelijkheden gaat bekijken. Je kunt al zonnepanelen kopen vanaf zo’n 2500 euro (6 stuks), een bedrag dat in zo’n 6-7 jaar terugverdient! Meer informatie lezen over de actie en aanmelden voor een informatieavond gaat via de website: https://v1.duurzaambouwloket.nl/actieheemskerk 

EcoHeemskerk steunt deze actie uiteraard helemaal, want meer zonnepanelen betekenen een meer duurzaam Heemskerk! Vrijwilligers van EcoHeemskerk kunnen bijv. extra voorlichting over de techniek geven, of over hoeveel geld je ongeveer bespaart met zonnepanelen. Of we geven ondersteuning als mensen een zgn. ‘groene’ lening nodig hebben om de aanschaf van de zonnepanelen (zo’n 2500-4000 euro) te financieren. Na de eerste informatieavonden kun je op onze vrijwilligers altijd een beroep doen als je nog met vragen zit, voordat je de zonnepanelen definitief bestelt.  
Als je twijfelt of de aanschaf van zonnepanelen wel een goede eerste stap is bij het duurzamer maken van je huis, kun je ook eerst een gesprek aanvragen met een speciaal opgeleide Energiecoach van EcoHeemskerk. In een (gratis!) videogesprek van ong. een halfuur kom je dan te weten wat de beste stappen zijn die je kunt zetten om je huis energievriendelijker (en dus goedkoper qua gas- en stroomverbruik!) en comfortabeler te maken. Geef je hiervoor op via: https://www.ecoheemskerk.nl/videospeedscan.

Tenslotte: als je zonnepanelen aanschaft via deze actie word je ook gratis een jaar lid van EcoHeemskerk, met weer andere voordelen, zoals adviezen van de EcoHeemskerk-vrijwilligers over de isolatie van je huis. 
Voor meer informatie en voor de antwoorden op veel aan ons gestelde vragen over de actie , zie de ACTIE-PAGINA.