Woningisolatie-actie tot eind september!

LET OP: DE ACTIE IS VANWEGE SUCCES VERLENGD TOT 1 OKTOBER 2023!

Hoe is mijn woning geïsoleerd? Steeds meer mensen denken hierover na. Want betere isolatie van uw huis levert meer wooncomfort op en u gebruikt minder aardgas. En dat merkt u aan een lagere gasrekening!

EcoHeemskerk heeft daarom in de periode 1 november – 31 december een aantrekkelijke woningisolatie-actie. Dankzij de goede samenwerking tussen EcoHeemskerk en onze collega-organisatie DUEC (Duurzaam Uitgeest EnergieCoöperatie) kunnen Heemskerkse huiseigenaren meedoen aan de actie via DUEC. De actie betreft het aanbrengen van spouwmuur-isolatie en/of van dak-isolatie en/of van vloer-isolatie.

De voordelen van de actie zijn:

Er zijn binnen de actie veel keuzes mogelijk, bijv. voor het type isolatiemateriaal. Een gerenommeerd bedrijf, Koston Nederland B.V., adviseert u daarover en voert de isolatiewerkzaamheden uit; zij zijn volledig gecertificeerd en werken corona-veilig.
Er gelden aantrekkelijke prijzen; de offerte is verder geheel vrijblijvend en er is geen aanbetaling nodig bij opdrachtverlening.
U heeft maar liefst 20 jaar garantie op de aangebrachte isolatie.
U ontvangt een zgn. Uitvoerdersformulier voor subsidie. Om het isoleren van huizen te stimuleren is – onder bepaalde voorwaarden – ook een flinke Rijkssubsidie (ISDE) mogelijk (tot 30%!). De adviseur van Koston zal u vertellen wat in uw situatie hierbij mogelijk is.

En tenslotte, EcoHeemskerk gelooft zo in deze actie, dat u tot eind volgend jaar (2023) een gratis lidmaatschap krijgt van onze vereniging, als u via de actie woningisolatie aanschaft. Hierdoor kunt u optimaal gebruik maken van de verdere mogelijkheden van het lidmaatschap van onze vereniging…

Uiteraard denkt u: wat gaat isolatie me kosten? Huizen ouder dan 1978 die nog helemaal niet geïsoleerd zijn, hebben het meeste voordeel. Als indicatie, voor zo’n tussenwoning is de investering ongeveer 800 euro en de besparing op de gasrekening zo’n 260 euro/jaar! Bij een hoekwoning of 2-onder-1-kap is dit: investering ongeveer 2000 euro en zo’n 650 euro/jaar besparing. Dus de kosten zijn in 4 jaar terugverdiend! Maar ook voor minder oude woningen is isoleren aantrekkelijk.

Meer voorbeelden van de kosten en alle verdere informatie over de actie, plus een inschrijfformulier voor een vrijblijvende offerte, staan op DE WEBSITE VAN DUEC.

Als u twijfelt of het verstandig is mee te doen, vraag dan eerst een gratis gesprek met een energiecoach van EcoHeemskerk aan. Dan komt u in een halfuurtje te weten wat u het beste kunt doen om uw huis energiezuiniger te maken. Voor meer informatie hierover KLIK DAN HIER.

LET OP: isolatiebedrijven hebben het druk en een offerte zou zomaar pas komende januari kunnen volgen…