ECOHEEMSKERK DOET MEE AAN WARME-TRUIEN-DAG

ECOHEEMSKERK DOET MEE AAN WARME-TRUIEN-DAG.

Zaterdag 8 februari van 13:00 tot 15:30 in de Heemskerkse Bibliotheek

Komend weekend is het ‘Warme-truien-dag’. Dan wordt in heel het land aandacht besteed aan duurzaamheid. Zo is er in de Heemskerkse bibliotheek op zaterdag 8 februari a.s., van 13:00 tot 15:30 uur, een manifestatie waaraan o.a. EcoBeverwijk *) en EcoHeemskerk deelnemen. U kunt daar geïnformeerd te worden over het effect van de kachel een graadje lager zetten en andere gas en geld besparende maatregelen. Uiteraard ligt er ook een gratis breipatroon voor een warme trui voor u klaar om mee te nemen!Bij de vrijwilligers van EcoHeemskerk kunt u terecht met al uw vragen over isolatie, over uw stookgedrag, maar ook over de nu lopende zonnepanelenactie  van de gemeente Heemskerk.
Deelname is gratis. Lees voor meer informatie het bericht van de Bibliotheek IJmond-Noord.

*) EcoBeverwijk is sinds kort in oprichting als onze zusterorganisatie in Beverwijk! Deelname aan dit zgn. Energiecafe´in de bibliotheek was een eerste gezamelijke activiteit.